KOL, astma, astma, allergi, respiratorisk allergi, bronkit, Behandling av luftvägssjukdomar, bronkit, Behandling av astma, astmabehandling, Behandling av bronkit, Behandling av bronkit, allergi Behandling

utlåtanden

Nedan är ett axplock av alla de positiva kommentarer som finns från tidigare kunder hos oss i Göteborg.
 

Astma och allergiföreningen i Göteborg
"Våra gamla medlemmar känner väl till Saltgruvemetoden. Vi blir överhopade med erbjudanden om behandlingsmetoder och är ganska skeptiska, men det här tror vi på. Det är så många som säger sig ha blivit så mycket bättre."
Gunnel Svedholm 
Tidigare ordförande i Astma & Allergiföreningen, Göteborg ( Källa: Tidningen Arbetet  961209)

Avsevärd förbättring
Jag har nu genomgått  terapi 20 ggr och under perioden har min allergi förbättrats avsevärt. Innan start använde jag dagligen Rhinicort, Pulmicort, Bricanyl och Clarityn. 
Pulmicort och Bricanyl har jag helt slutat med då hostan och tyngden i bröstet är borta. De två andra använder jag fortfarande för nästäppa och värk i bihålorna som gav huvudvärk, men även dessa problem är nu förbättrade.
Dessutom har min värk i nacke och axlar försvunnit. Mitt PEF-värde har ökat från 330 vid första besöket till att konstant ligga på 520 efter 15 besök.
Jag kan varmt rekommendera Astmahälsan.
Gunnel Raita

Hostattacker varje natt
Jag hade svåra hostattacker varje natt trots medicinering med Servent 50 mg x2. Pulmicort 400 mg x2, Bricanyl vb.
Mina PEF-värden var 230-250. Nu efter 20 tillfällen är värdena 350-370.
Jag rekommenderar metoden till alla med astmatiska besvär.
Lis Ljunggren

Idrottar idag relativt obesvärat
När jag började på Astmahälsan var jag väldigt tung i bröstet, hade tung andning och mitt flås var klart försämrat vilket ställde till stora problem eftersom jag gillar att idrotta.
Efter 15 tillfällen på Astmahälsan har symptomen klart förbättrats och jag kan i dag idrotta relativt obesvärat.
Jag hade också en väldiga problem med nästäppa p.g.a. pälsdjursallergi. Också detta har förbättrats mycket.
Idag när jag tittar tillbaka på resultatet av mina besök, kan jag med glädje konstatera att Astmahälsan gjort mig friskare!
Thomas Ekström

Från 5-10 till 30 minuters ork
Jag har besökt Astmahälsan 18 ggr och tänker fortsätta några ggr till. Jag har blivit mycket bättre och orkar mer.
Pipet i bröstet är borta och det är lättare att andas. Förut orkade jag gå 5-10 minuter innan jag fick stanna och andas, nu orkar jag 30 minuter och mera.
Aina Johansson

Har halverat min astmamedicinering
Har nu gått på Astmahälsan i 4 veckor. Har under denna tid halverat mina astmamediciner. Dessutom som positiv "bieffekt" blev jag av med den migrän som besvärat mig i 30 år, med anfall varje vecka. 
Jag har också upplevt avspänning och välbefinnande som följd av inhalationsterapin.
Elsa C.

Det bästa som hänt mig!
Jag är 52 år och har haft allergi mot det mesta sedan jag var barn. Jag har haft migrän ca 5 ggr/månad sedan 30 år, samt varit stel i hela kroppen framför allt i benen. När jag startade på Astmahälsan låg mina PEF-värden på 400 och steg efter 6 veckor till 540-550. Stelheten är borta, hals och lungor är symptomfria och migränen kommer nu endast 1 gång/mån. Astmahälsan är det bästa som hänt mig!
Birgitta Eriksson