luftvägssjukdomar, allergi luftväg, allergi, bronkit, kronisk bronkit, astma,  bota astma med garanti, bronkial astma, bronkit botemedel, allergi botemedel, salt luft, salt terapi, KOL botemedel, salt luft terapi, astma botemedel för barn, hösnuva

Lite om oss...

Andningshälsan är en del av Granitstaden AB som kom i kontakt med Haloterapi med den patenterade AREC Halogenerator genom den ungerska kliniken för astmarehabilitering i Debrecen. När vi undersökte saken fann vi att det idag inte finns möjlighet till behandling i Sverige med denna metod.

Det finns väldigt mycket publicerad vetenskaplig dokumentation som visar på mycket goda resultat och därför vill vi erbjuda haloterapins läkande möjligheter till människor som av ena eller andra orsaken behöver förbättra sin lungkapacitet eller får lindring av hudproblem. 

Astmahälsan som nu bytt namn till Andningshälsan fanns på Wasa sjukhus i Göteborg på 1990-talet. Natur Dr. Lars Otto Nagy bedrev behandlingen kostnadsfritt i hopp om att privata entreprenörer skulle ta vid.

Vd Josef Bükk på Granitstaden öppnar nu upp med säte i Kungsbacka och erbjuder haloterapi med AREC- Halogenerator genom hyr eller köp till terapeuter och privatpersoner till förmån för alla de som vill förbättra sin livskvalitet. 

Uttalanden av nöjda kunder

Jag har blivit mycket bättre. Pipet i bröstet har försvunnit.
Aina Johansson

Efter besöken på Astmahälsan känner jag mig som en ny människa. Blåser nu 350 på morgonen, innan var det 250.
Karin Gustavsson

Före terapin var jag jämt trött, andfådd och hostade slem. Nu hostar jag inte längre, andfåddheten är borta och jag orkar mer.
Zuzanna Molnar